Ilmoittautumisehdot

YLEISTÄ
Kaikkiin koulutuksiin osallistuvan koiran tulee olla terve ja rokotettu. Koiralla ei saa olla sisä- tai ulkoloisia eikä se saa kantaa tarttuvia tauteja. Koirat eivät saa käyttäytyä aggressiivisesti ihmisiä tai toisia koiria kohtaan.
Poikkeukset:
Ihmisarkojen ja aggressiivisten koirien kurssille tuleva koira saa olla aggressiivinen ihmistä kohtaan. 
Hihnakäytöskoulutuksiin osallistuva koira saa olla aggressiivinen vieraita koiria kohtaan.
Yksityistunneille osallistuva koira saa olla aggressiivinen sekä ihmisiä että koiria kohtaan, mutta omistajan tulee olla kertonut kouluttajalle tästä etukäteen. 
Jos koirasi saattaa potentiaalisesti purra ihmistä, tulee sillä olla kuonokoppa koulutuksen ajan.

Kaikkiin koulutuksiin osallistuvien ihmisten tulee myös terveitä niin, etteivät sairasta pisaratartuntaista tautia.
Eli jos olet flunssassa, influenssassa, koronassa tai muussa ilmateitse tarttuvassa taudissa, niin älä tule sairastuttamaan kouluttajaasi. 

Omistaja on täydessä vastuussa koirastaan ja sen aiheuttamista vahingoista omaisuudelle, koirille ja ihmisille kaikkien tapahtumien ja palveluiden aikana.  

Kurssi järjestetään, jos sille on ilmoittautunut vähintään kolme koirakkoa.

KURSSIN PERUMISKÄYTÄNNÖT
Voit perua tai vaihtaa kurssin ilman lisämaksua, jos teet sen 7 päivää ennen alkamisajankohtaa.
Jos kurssi perutaan alle 7 päivää ennen sen alkamisajankohtaa, peritään 50 % kurssin hinnasta.
Jos kurssi perutaan sen alkamispäivänä, kurssin alkamisen jälkeen tai kurssia ei peruta laisinkaan, peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Kurssin saa vaihtaa toiseen, jos koira sairastuu, kantaa tarttuvaa tautia tai omistaja sairastuu / loukkaantuu pitkäaikaisesti.
Tällaisesta esteestä tulee ilmoittaa pikimmiten Eläintenkouluttaja Halla Korpelinille sähköpostitse. Näissä tapauksissa kurssimaksua ei makseta takaisin, vaan asiakas saa käyttää maksamansa summan myöhemmin toiseen kurssiin / yksityistunteihin.

Jos haluat perua kurssille osallistumisen, tulee se tehdä kirjallisesti 7 päivää ennen kurssin alkamisen ajankohtaa joko nettikaupassa tai sähköpostitse. Et voi perua kurssia jättämällä sen maksamatta.

YKSITYISTUNNIN PERUMISKÄYTÄNNÖT
Yksityistunti tulee perua tai siirtää viimeistään 7 päivää ennen tunnin ajankohtaa, jolloin lisämaksua ei tule.
Jos yksityistunti perutaan tai siirretään alle 7 päivää ennen tunnin ajankohtaa, peritään tunnin hinnasta 50%.
Jos yksityistunti perutaan tai siirretään alle 24 tuntia ennen yksityistunnin ajankohtaa, peritään tunnin hinta kokonaisuudessaan.
Et voi perua yksityistuntia jättämällä sen maksamatta.

KURSSIPAIKAN JONOTTAMINEN
Saat kurssipaikan, jos joku kurssipaikan saaneista asiakkaista peruu oman kurssipaikkansa. Jos et ota tarjottua kurssipaikkaa vastaan, peruthan kurssille ilmoittautumisen tai ilmoitat peruuntumisesta kirjallisesti sähköpostilla. Jos et peru tarjottua kurssipaikkaa muttet tule kurssille, sitoudut maksamaan koko kurssin hinnan.

KURSSIN ja luennon MAKSAMINEN
Kurssi ja luento tulee maksaa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä tai sillä menetelmällä, joka kurssin tai luennon kohdalla mainitaan. 
Et voi perua kurssia ja luentoa jättämällä niitä maksamatta.

YKSITYISTUNNIN MAKSAMINEN
Yksityistunti maksetaan tunnin lopuksi pankkikortilla tai käteisellä. 
Et voi perua yksityistuntia jättämällä sen maksamatta.


ERIMIELISYYDET
Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).